Help jij ook mee?

terras filmstrip

We willen graag dat iedereen iets doet voor de vereniging en wij kunnen als vereniging dan weer iets terugdoen. Denk daarbij aan het volgen van een cursus via de KNLTB over de sfeer tijdens het sporten, sociale media, werken met vrijwilligers etc. Vrijwilligers hebben we nooit teveel. En hoe meer vrijwilligers, hoe kleiner de klus.

Voor elk wat wils

Heb je belangstelling om 'iets' of 'meer' te doen voor de vereniging, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zet hierin wat voor klus jij het liefst doet voor de vereniging:

  • 2-3 keer per jaar een bardienst
  • 1-2 per jaar meehelpen bij een competitie of toernooi
  • eenmalig organiseren van een evenement of feest
  • plaats nemen in een commissie (gemiddeld 4x per jaar vergadering)
  • redacteur voor website, nieuwsbrief, clubblad (na een activiteit een berichtje met foto plaatsen)
  • onderhoud aan het park (maandelijks een ochtendje op zaterdag)
  • PR werk op b.v. scholen of markten voor het werven van nieuwe (jeugd)leden (tweemaandelijks de activiteitenkalender van Waddinxveen vullen)

Wij doen ons best om je aan de juiste commissie of de juiste klus te koppelen.

Je kunt ook met je bedrijf iets doen voor de vereniging. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Je leest er alles over onder Sponsoring.

Nog even over de bardienst...

Om de bar alle dagen open te hebben, is het nodig dat iedereen een paar bardiensten op zich neemt. Zo kom je ook zelf niet voor een dichte deur te staan en is het clubhuis nooit leeg en dat maakt het tennissen weer zoveel plezieriger. Het kan ook een manier zijn om tussendoor dat boek even uit te lezen of die lesstof nog eens door te nemen want het gaat vaak om relatief rustige dagen en avonden. Voor drukke dagen zoals tijdens toernooien, is er een lijst met leden die met meer ervaring hebben met achter de bar staan. Als je wat ervaring hebt opgedaan met bardiensten en van drukte houdt, kun je jezelf op deze lijst laten zetten.

Vele handen maken licht werk dus: Be There, Be Fair, Be Proud!

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving