Bardienst

Ben je nog niet actief betrokken bij het bardienstcircuit? Geef je dan nu op als bardienstmedewerker: je bent dan de gastheer of gastvrouw die achter de bar staat om onze leden - en ook nieuwelingen - zich thuis te laten voelen bij onze vereniging.

Als iedereen 1 of 2 bardiensten per jaar draait, is de bardienst goed gevuld. En wat zijn nu 1 of 2 bardiensten per jaar? Iets vaker bardienst draaien mag natuurlijk ook.

Wie zich wil opgeven voor de bardienst kan dit doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., https://mijn.knltb.club/clubs (eerst inloggen) of via de KNLTB ClubApp.

Regels alcoholverstrekking


De regels omtrent alcoholverstrekking zijn per 1 januari opnieuw aangescherpt. Onze vereniging volgt de regels en schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar.

Iedere Bardienstmedewerker is verplicht om een IVA certificaat te halen. Dit kan via NOC*NSF – IVA. Hier haal je het certificaat instructie verantwoord alcohol schenken. Als je het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. invult krijgen wij een copy die wij dan achter de bar voor je bewaren.

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving