Be Fair Eindfeest 2019

Dit jaar geen eindfeest…? Ja, zeker wel!

Natuurlijk weet je al dat we dit jaar (op zaterdag 26 oktober) weer eens een ouderwets gezellig Mosselfeest hebben. Daarover kun je alles lezen in de nieuwsbrieven en op onze website. Het Mosselfeest start om 19 uur (en is voor ALLE leden). Zo tegen 21 uur zullen alle lege schelpen en koffie++ wel aan de kant zijn. Maar dan zijn we nog niet klaar!!

Vanaf 21 uur starten we met onze “Viswijvenbingo”. Dit is de “grote ronde”, waarbij we veel leuke en verrassende prijzen hebben. Van onze sponsors hebben Saskia en Miranda veel moois in hun “mandje”… Deze bingo is zowel voor onze Mosseleters als de “zij-instromers”, die thuis een hapje hebben gegeten. Ieder Be Fair lid krijgt een gratis bingokaart!!

Na de bingo krijgen we Stennis met Dennis en Bram. Deze 2 mannen (lid en partner van Kim), “platendraaiers” met een bovengemiddelde muzieksmaak, zullen zeker hun best doen om ons allemaal met lekkere muziek blij te maken. Zij spelen in op de sfeer, draaien graag jullie verzoeknummer en zorgen niet alleen voor knalmuziek. Dus ook aan te horen voor 50-plussers…

Maar je bent gewaarschuwd: het zal wel weer niet vroeg worden….

Dus ja, we gaan wel degelijk een leuk feestje bouwen…..

Gearchiveerde berichten tot en met ...

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving    

Twitter