Interne Najaarscompetitie 2019

Interne Najaarscompetitie 2019

Ondanks dat de zomer nog lekker voortduurt, komt toch heel langzaam aan het najaar en dus ook de alom bekende Be Fair Interne Najaarscompetitie naderbij.

Op 4 vrijdagavonden (27 sept., 4, 11 + 18 okt.) en een afsluitende zaterdagmiddag (26 oktober) speel je in teamverband iedere speelavond tegen een ander mixteam

Op ons eigen park wordt op een gezellige maar ook competitieve manier getennist en uiteraard na afloop onder het genot van een (goed verzorgde) snack en een drankje gezellig nagepraat. Pas op: het wordt dan nog wel eens ongemerkt erg laat ;-) :-)

Ieder team bestaat in principe uit 3 vrouwen en 3 mannen en per avond worden er 2 mixpartijen en 1 vrouwendubbel + 1 herendubbel gespeeld.

Om leuke potten te krijgen en om het voor veel spelniveaus aantrekkelijk te maken spelen we in 2 pools. Dus ook spelers die denken dat ze een erg leuke bal slaan, moedigen wij aan om mee te doen. Daarnaast hanteren we ook dit jaar weer de 2 jaar geleden ingevoerde speciale spelregel; de Powergame, waardoor ieder potje nog spannender wordt….... :-)

Net zoals vorig jaar kan ieder team ook niet-leden (max. 2) in hun team op te nemen. Je buurman, zus, sportschoolmaat,collega of vriend/kennis kan dus ook meedoen….. !!

En….. dit jaarlijks terugkerende evenement eindigt zoals gewoonlijk met een prijsuitreiking, een heerlijk diner en een supergezellig feestje op de laatste speeldag!

En voor het diner wordt dit jaar onze reuze-mosselpan weer eens opgeduikeld….

Binnenkort start de inschrijving, maar het is slim om nu al een team te gaan samenstellen; de leukste spelers/speelsters zijn al snel "ingepikt"…

Inschrijven doe je in principe met een team (wel zo gezellig). En.... vol is vol…. !!

Mocht je geen team bij elkaar kunnen sprokkelen, kunnen wij je misschien wel helpen.

Heb je zin om mee te doen?  Schrijf je dan hier in. De inschrijving sluit zondag 15 september!

De organsatie; Debbie Langbein en Hans Mulders, Technische Commissie.

Gearchiveerde berichten tot en met ...

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving    

Twitter