Herstel betonrot clubhuis

Eerder al maakten we bekend dat de draagconstructie van het hoge vloergedeelte in het clubhuis en de dameskleedruimte op korte termijn hersteld moet worden. Inmiddels wordt een gedeelte van de draagconstructie tijdelijk ondersteund.

Op woensdag 12 december zal er gestart worden met de definitieve herstelwerkzaamheden, en deze zullen ongeveer tot donderdag 20 december gaan duren.

Tijdens deze werkzaamheden zijn er enkele “spelregels” van toepassing:

-  De dameskleedruimte is i.v.m. voorbereidende werkzaamheden vanaf maandag 10 december en verder gedurende de gehele periode van herstel niet toegankelijk, dus ook in de avonduren en het weekend niet.

- Op werkdagen tussen 07:00 en 17:00 uur zijn de kleine keuken, ballenhok, koelcel, grote keuken en magazijn via de rechteringang naast de bar afgesloten en dus niet toegankelijk. Ook vanaf de achterzijde van het clubhuis zijn deze ruimtes tussen 07:00 en 17:00 uur niet toegankelijk. In de avonduren en het weekend is toegang tot deze ruimtes wel mogelijk.

-  Om overdag gebruik te kunnen maken van de bar, koffie etc. zal er een tijdelijke ingang gemaakt worden. Deze komt rechts van de trap naar de bovenverdieping.

- Het toch betreden van de afgesloten ruimtes is niet zonder risico: 

Gaarne jullie medewerking hiervoor.

Gearchiveerde berichten tot en met ...

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving    

Twitter