Geen bonnen meer per 1 november 2016

Afbeeldingsresultaat voor piet krediet woont hier nietDe invoering van de elektronische kassa in ons clubhuis heeft de vereniging veel opgeleverd. De kassa geeft direct inzicht in de opbrengsten van een middag of avond en de inkoop van producten kan beter worden afgestemd op de behoefte. Daarnaast zorgt de pinautomaat voor snelle verwerking van de financiële gegevens. In april is daarom besloten het contant betalen aan de bar geheel af te schaffen. Iedereen kan sinds die tijd alleen met een pinpas of een KNLTB pas betalen. Het was even wennen maar nu weet iedereen hoe het werkt.

Een ander voordeel van de kassa is het aanmaken van een bon waarop de consumpties gedurende de speeltijd kunnen worden bijgehouden. Dat voordeel is ondertussen helaas omgeslagen in een nadeel want bijna iedere avond blijven er wel bonnen staan die niet worden betaald. Iemand kan dat vergeten zijn, dat kan gebeuren. Soms wordt de hoogte van de bon echter in twijfel getrokken of wordt gezegd dat iemand anders op zijn/haar naam oneigenlijk heeft besteld en/of een bon heeft aangemaakt. Zo'n discussie komt de sfeer niet ten goede en is daarom ongewenst. Daarom is besloten om het aanmaken van bonnen per 1 novemberaanstaande geheel af te schaffen met uitzondering van competitiedagen. Op die dagen wordt gewerkt met speciale pasjes en een borg (KNLTB-pas) om ervoor te zorgen dat er ook wordt afgerekend. 

Met deze nieuwe stap voorkomen we ongewenste discussies en kan iedereen met hetzelfde plezier blijven tennissen en hun dienst doen achter de bar.

En zeg nu zelf: als je iets bestelt in een café of restaurant dan betaal je toch ook dezelfde dag?

Gearchiveerde berichten tot en met ...

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving    

Twitter