Maandag 22 juli - Baanonderhoud

Aanstaande maandag 22 juli is er weer groot onderhoud aan de banen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit binnen één dag afgerond, maar houdt aub rekening met beperkte ruimte om te tennissen.

Clubkampioenen single & mix 2018!

Clubkampioenen!

37255738 2421342031240686 8449156288570458112 n

Hulde voor de clubkampioenen single & mix!!🏆 gefeliciteerd!🎉 Bedankt voor de sponsoring Frank Pronk Haarmode, Gouwestad Makelaardij en Spruytenburg. Wil jij net als deze kanjers ook eeuwige roem bereiken of gewoon gezellig meedoen? Dat kan. Geef je dan nu op voor de clubkampioensschappen dubbel van 24-8 t/m 31-8!!🥇🥇🥇

 Schrijf je nu in!

 

 

 Bekijk hier de foto's van de single & mix kampioenen: 

https://www.facebook.com/befairtennis/posts/2421358621239027?notif_id=1531756016358055&notif_t=page_post_reaction

 

 

 

 

Volg de clubkampioenschappen single & mix

Van 2 t/m 13 juli worden de clubkampioensschappen single & mix gespeeld.

Het thema dit jaar is Duits Schlager. Iedere avond wordt er gezorgd voor een gratis hapje en zetten we ook leuke muziek voor je aan.

Geniet van de zon en de wedstrijden. Kom je ook?

Wil je het speelschema checken? Klik hier!

Interne Najaarscompetitie 2017

Één van de aller-leukste en snelste manieren om meer mensen binnen Be Fair te leren kennen!

Ieder jaar, op 4 vrijdagavonden en 1 zaterdagmiddag, wordt er door teams gestreden voor de titel “Najaarskampioen”. Dit jaar wordt er gespeeld op de volgende datums:

· Vrijdagavond 29 september
· Vrijdagavond 6 / 13 en 20 oktober
· Zaterdag 28 oktober

Tijdens de speeldagen speel je met jouw team tegen andere teams op het park van Be Fair. Je wordt ingedeeld op sterkte, de wedstrijden die je gaat spelen zullen spannend en sportief zijn.

Je team bestaat uit 6 personen, 3 dames en 3 heren, je speelt per speelronde een damesdubbel, herendubbel en 2x een gemengd dubbel. De wedstrijden worden op tijd gespeeld, 45 minuten per keer. Na afloop van de laatste speeldag sluiten wij de competitie traditiegetrouw af met de prijsuitreiking, een overheerlijk diner en een spetterend “einde-competitiefeest!” waar iedereen welkom is!

We spelen de vier vrijdagavonden in de stijl van de 4 Grand Slams.... de derde vrijdag wordt natuurlijk het meest makkelijk qua kledingkeuze, dan is het Wimbledon white! 😊 Meer informatie over wat we van plan zijn volgt!

Nieuw voor dit jaar is dat het is toegestaan om maximaal 2 niet-leden van Be Fair in jouw team mee te laten spelen. Denk aan een goede vriend, een collega of iemand anders in je omgeving waarvan je weet dat hij/zij het leuk zou vinden om eens kennis te maken met onze club!

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de interne najaarscompetitie? Wacht niet te lang met het samenstellen van jouw team en geef je op.... vol=vol!

De kosten voor deelname bedragen € 60,00 per team. Hiervoor zul je tijdens alle speeldagen heerlijke hapjes voorgeschoteld krijgen!

Inschrijven

Bianca Pleus, Debbie Langbein en Hans Mulders

Clubkampioenen Mix en Single 2017 zijn bekend!

Wat een finale avond hebben wij gehad zeg... Door de verregende halve-finale donderdag wisten we dat het druk zou worden en dat er veel gepland moest gaan worden. Onze clubkampioenschappen vallen namelijk altijd samen andere Open Toernooien en dat zorgt voor extra puzzelwerk. Maarrrr.... het is gelukt! De laatste finale was om 0.00 uur afgelopen en, na de prijsuitreiking, kon om 1.00 uur de traditionele finalisten foto worden gemaakt. Het bleef nog lang onrustig... 

Zoals beloofd op vrijdagavond... hierbij de winnaars van de Be Fair Single en Mix 2017 clubkampioenschappen!

HE A:  Mitch Huizer
HE B:  Ronald Trel
HE C:  Justin Sterk
HE V:  Roel Booden

DE A:  Malou Bruikman
DE B:  Sevanne Pastijn
DE C:  Miranda Wallaart

GD A:  Peggy Tijsma en Sebastiaan Andringa
GD B:  Mariël Peeters en Martijn Peeters
GD C:  Jessica d'Elfant en Adrian Pritchard

Alle finalisten hebben een mooie prijs ontvangen, de winnaars gingen naar huis met een cadeaubon beschikbaar gesteld door juwelier Spruytenburg. Allemaal gefeliciteerd!

De organisatie van de Ck'en heeft daarnaast een aanstormend tenniskoppel herkend en hen een speciale vermelding gegeven... Annette en Robert Pastijn krijgen de aanmoedigingsprijs! Volgend jaar gaan jullie voor de prijzen toch? 

Via deze weg willen wij de organisatie, deelnemers, toeschouwers en de bardiensten bedanken voor twee geweldige weken. Vergeten jullie je allemaal niet in te schrijven voor de clubkampioenschappen dubbel? Deze starten op 25 augustus, de finale avond is op vrijdag 1 september.

https://www.toernooiklapper.nl/inschrijven/inschrijfformulier/clubkampioenschappen-dubbel-2017/?fik=CAAHD34&jaar=2017WhatsApp Image 2017-07-08 at 13.46.31 1WhatsApp Image 2017-07-08 at 13.46.31WhatsApp Image 2017-07-08 at 13.46.28WhatsApp Image 2017-07-08 at 01.06.26WhatsApp Image 2017-07-08 at 01.06.23

WhatsApp Image 2017-07-08 at 01.06.20WhatsApp Image 2017-07-08 at 01.06.18WhatsApp Image 2017-07-08 at 01.06.17

Be Fair Classic 2016 gaat niet door

Wegens te weinig inschrijvingen lukt het de toernooicommissie niet om een volwaardig programma voor het Be Fair Classic Open 2016 te maken.

Zeer tegen de zin wordt daarom het 50+ toernooi afgeblazen.

3 en 4 augustus staan de banen gewoon ter beschikking voor de labelaars.

Volgend jaar zal bekeken worden, of en in misschien een andere vorm, het toernooi door kan gaan.

Het zou jammer zijn als na bijna 20 jaar aan deze traditie een eind gaat komen.

Voor dit jaar helaas geen 50+ toernooi......

Een teleurgestelde toernooicommissie

Clubkampioenen opgelet!

Beste clubkampioenen single en mix,

Bij de uitreiking van jullie welverdiende kampioenschapsbeker hebben we vermeld dat jullie namen op deze beker zou worden gegraveerd. Na het graveren zouden we melden dat de bekers klaarstaan in het clubhuis.

Nou... het is zover! Wil je je beker, inclusief je naam, hebben? Haal deze dan vanaf nu op in het clubhuis van Be Fair! Veel plezier en genieten hè, van die beker! :)

P.S. Hebben jullie al ingeschreven voor de clubkampioenschappen dubbel?

Inschrijven (Groot) Ouder-Kind Toernooi 2015

De inschrijving voor deelname aan de 25e editie van het (Groot) Ouder-Kind Toernooi 2015 is geopend!

Zaterdag 5 september zal ons tennispark het decor zijn van de leukste tenniscombo's die er maar zijn, (groot) ouders met kun kinderen. Jong en oud zullen met hun ouders op de baan tennissen met en tegen elkaar. Langs de baan is het zeker zo leuk, er worden namelijk iets andere dingen tegen elkaar geroepen op de baan dan tijdens een "normale" dubbel of mix...

Schrijf je nu in voor de 25e (jubileum) editie van ons toernooi, vanwege dit jubileum willen wij ook onze oud-leden oproepen in te schrijven. Ken je oud-leden? Informeer ze dan zeker, wij zouden het leuk vinden iedereen weer eens te verwelkomen op ons park!

Inschrijflink: Inschrijfformulier (Groot)Ouder-Kind Toernooi 2015

Wil je meer informatie over zaterdag 5 september? Neem dan contact op met Klaas Andringa of Jos Middelkoop via 06-48160367 (Klaas) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot 5 september?PosterOuderenKind

Inschrijving clubkampioenschappen dubbel geopend

Er kan nu massaal ingeschreven worden voor de clubkampioenschappen dubbel 2015. De clubkampioenschappen worden gespeeld van vrijdag 28 augustus t/m vrijdag 4 september 2015. De finales worden gespeeld op vrijdagavond 4 september.

Wil je meedoen, schrijf je dan uiterlijk 23 augustus in via deze link: Toernooi

PosterCKdubbel

Jeugd Tennis Series

Afgelopen week heeft de jeugd onderling gestreden om winnaar de worden van de zomer jeugd tennis series. Vrijdag hebben we dit afgesloten met pannenkoeken eten en een prijsuitreiking. Bij de jongens had Miguel Baank en bij de meisjes Jennifer van Veelen het beste gepresteerd. Iedereen was enthousiast dus in de herfst gaan we dit zeker herhalen.

2015-07-11 140012

Meer foto's op afhangbord: jeugd tennis series

Contant betalen straks niet meer mogelijk

Per 1 oktober 2015 kun je aan de bar niet meer contant betalen. Dan kun je alleen nog betalen met je pin of tennispas.

Om met je tennispas te betalen, is het wel noodzakelijk om eerst je tennispas online op te waarderen. Het opwaarderen kun je zowel thuis als op de club doen.

Het opwaarderen gaat via de website van Le Credit Sportif. Je hebt hierover een e-mail ontvangen van Le Credit Sportif met je inlognaam en een link om een wachtwoord aan te maken. Je dient eenmaal je gegevens te controleren en je e-mailadres te bevestigen. Hierna kun je je tennispas opladen,  transacties bekijken en je tennispas blokkeren bij verlies.

Heb je de inloggegevens van Le Credit Sportif niet meer…..stuur dan een mail naar onze penningmeester. Hij kan ervoor zorgen dat je opnieuw je accountgegevens krijgt.

pinnen

Gratis naar Sport1 Open in Scheveningen 20 t/m 26 juli!

Onze sponsor Tennisdirect.nl biedt de mogelijkheid voor gratis kaarten voor het Sport1 open tennistoernooi op de mets banen in Scheveningen.  Geef tot 15 juli aantal kaarten en voorkeur voor dag(en) op aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op www.sport1open.com

sport1open

KNLTB nieuwsbrieven

De KNLTB stuurt 14x per jaar een digitale nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over tennisevenementen in Nederland en leuke winacties naar ruim 60.000 leden. Ga naar MijnKNLTB om je voor deze nieuwsbrief aan te melden.

Clubkampioenschappen dubbel

Je kunt je nu inschrijven voor het clubkampioenschap dubbel. Deze beginnen op vrijdag 29 augustus. De finaleavond is een week later op vrijdag 5 september.

Zomerlidmaatschap

Het is bij Be Fair mogelijk om zomerlid te worden. Je kunt dan in de maanden juni, juli, augustus en september komen tennissen om zo kennis te maken met de club. De kosten zijn 50 euro, voor kinderen t/m 12 jaar kost een zomerlidmaatschap 25 euro. Je krijgt ook nog 5 euro korting op tennislessen dus wat let je?

Opgeven kan door het lidmaatschapsformulier in te vullen en daarbij te vermelden dat het gaat om een zomerlidmaatschap. Het formulier stuur je op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Link naar het inschrijfformulier

Zomerlidmaatschap 2014 web kleiner

Halve Finale Nederland op groot scherm

Morgen woensdag 9 juli om 22:00 uur op grote schermen: Argentinië - Nederland. Vooraf kunnen jullie even mooi de wedstrijden van de clubkampioenschappen bekijken en onze clubleden aanmoedigen. Daarna is het natuurlijk Oranje kijken in een hele leuke sfeer.

A demain....

Nederland - Costa Rica op grote schermen

Zaterdag 5 juli a.s. om 22:00 uur kun je weer in gezellige oranje sfeer genieten van het Nederlands Elftal op grote schermen in het clubhuis. U komt toch ook weer!!!!

Gearchiveerde berichten tot en met ...

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving    

Twitter