Tennis met Kennissen 5 april voor jeugd en volwassenen

Op vrijdag 5 april a.s. organiseren we weer ‘Tennissen met kennissen’.  Hét evenement om kennis te maken met tennis en dé gezelligste vereniging van Waddinxveen! Het werven van nieuwe leden is van groot belang voor een vitale vereniging met voldoende leden, nu en in de toekomst. Jij kan daar een bijdrage aan leveren door je kennissen, dochter, zoon, vader, moeder, oom, tante, neef, nicht etc. enthousiast te maken en ze te vragen of ze op een vrijblijvende en leuke manier kennis willen maken met het spelletje en onze vereniging.

Mocht je kennis lid worden, dan bieden we het nieuwe lid een gereduceerd tarief van € 99,- aan op het zomerlidmaatschap ( voor het eerste jaar). Voor jou, diegene die een nieuw lid heeft aangedragen, hebben we een leuke verassing in petto! € 10,- bartegoed op je KNLTB-pas. Dus, help de vereniging aan nieuwe leden en profiteer zelf ook nog!

Op 5 april verzamelen we om 19:30 uur op het park Buitenhof. Jullie gaan zelf aan de slag onder professionele begeleiding van onze tennisleraren Mike en Klaas. Zij zullen een tennisclinic verzorgen. Na de tennisclinic sluiten we het tennisgedeelte af met een competitief wedstrijdelement waar je een aantal leuke prijsjes kan winnen. De avond maken we nog mooier door aan het eind gezellig een drankje met elkaar te drinken.

Zien we jou en je kennissen dan?  Be there!

 ‘Tennisen met vriendjes en vriendinnetjes’

Dit jaar wordt er ook op vrijdag 5 april van 17:00 uur tot 18:30 uur een jeugdeditie georganiseerd. Onze tennisleraren geven jou en je vriendjes & vriendinnetjes een tennisclinic. Je maatjes leren de eerst stapjes van het tenissen en we zetten jou aan het werk om nog beter te worden. Daarna dagen we jullie uit om met veel plezier te strijden om een leuk prijsje. We sluiten gezellig met zijn allen af met een drankje en een hapje. Dan kan jij je vriendjes en vriendinnetjes alles vertellen over onze geweldige vereniging.

Kom je ook en neem je een vriendje mee?

 

 

 

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving