Tennissen met kennissen 2018

Op vrijdag 16 maart a.s. organiseren we weer ‘Tennissen met kennissen’.  Hét evenement om kennis te maken met tennis en dé gezelligste vereniging van Waddinxveen! Het werven van nieuwe leden is van groot belang voor een vitale vereniging met voldoende leden, nu en in de toekomst. Jij kan daar een bijdrage aan leveren door je kennissen, dochter, zoon, vader, moeder, oom, tante, neef, nicht etc. enthousiast te maken en ze te vragen of ze op een vrijblijvende en leuke manier kennis willen maken met het spelletje en onze vereniging.

Mocht je kennis lid worden, dan bieden we het nieuwe lid een gereduceerd tarief aan op het zomerlidmaatschap ( voor het eerste jaar). Voor jou, diegene die een nieuw lid heeft aangedragen, hebben we een leuke verassing in petto!  Dus, help de vereniging aan nieuwe leden en profiteer zelf ook nog!

Op 16 maart verzamelen we om 19:30 uur op het park Buitenhof en genieten we eerst van een demonstratiewedstrijd van ervaren spelers. Daarna gaan we zelf aan de slag en zullen onze professionele tennisleraren Mike en Klaas een tennisclinic geven. Je kan zelf ook aan de slag door samen met je kennissen vrij te spelen. Nadat iedereen een korte wedstrijd heeft gespeeld zullen we gaan serveren om leuke prijsjes. De avond maken we nog mooier door aan het eind gezellig een drankje met elkaar te drinken.

Zien we jou en je kennissen dan?  Be there!

TmK2018

Welkom op de site!

Bekijk de laatste foto's.

Wil je een stukje aanleveren voor de website? Stuur je tekst naar redactie@befairtennis.nl

Heb je een vraag over de website? Mail dan met onze webmasters: webmaster@befairtennis.nl.

Adresgegevens

Tennispark "De Buitenhof"
Postbus 192, Sniepweg 13  
2740 AD  Waddinxveen
tel.nr. 0182-617609
Routebeschrijving